Huwelijk (2022 Volzet)

Proficiat met jullie verloving!

Willen jullie deze memorabele dag opfleuren met bloemen (verse en/of droogbloemen) dan wil blóm-an daar heel graag deel van uitmaken. Door een florale aankleding te voorzien, wordt de persoonlijkheid van jullie als koppel nog meer geaccentueerd.

Minimum afname van 500 euro 

 

Hoe gaan we te werk? 

  • Hou je van de blóm-an stijl en denk je dat we een match kunnen zijn? ;) Stuur dan zeker een mail met zoveel mogelijk info: datum, locatie, de sfeer waar jullie van houden, een overzichtje van wat jullie graag wensen (bruidsboeket, boutonnieres, corsage, ceremonieboog, stoelaankledng, lievelingsbloem...)  kleur, budget, lievelingsbloem... Tip! Neem al eens een kijkje op pinterest (leve pinterest) wat jullie graag zien. Zo kunnen we van daaruit verder. Zie je hier echt geen beginnen aan, geen probleem! Dan kunnen we ook even een video call inlassen.                                                                                               
  • Na het ontvangen van de info krijg ik al een beter beeld van wat jullie voor ogen hebben en kan ik daar meteen op inspelen. Dan kan ik op basis daarvan al richtprijzen meegeven en de datum even blokkeren.  
  • Interesse? Dan volgt een meeting in het atelier (online kan ook als je dit wenst). Zo leren we elkaar beter kennen en kunnen we rustig al jullie vragen en wensen overlopen.
  • Na de meeting houden we elkaar verder op de hoogte. Een maand voor het huwelijk contacteren we elkaar terug via mail (of video call) voor eventuele bijsturingen en praktische details omtrent de dag zelf. Bruidsboeket levering of ophaling...
  • Ik kijk er alvast erg naar uit jullie memorabele dag op te fleuren! :-)
We werken voor huwelijken met een minimumprijs van €500.


 

 


Interesse of vragen, stuur mij gerust een mail.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.