Wie is blóm-an

In het dagelijks leven ben ik een trotse mama en vrouw. Ik werk als opvoeder met jongeren en dat vind ik fantastisch! Mijn bloemenbedrijfje doe ik in bijberoep. Ik heb heel veel passie voor all things blooming en het motto 'do more of what makes you happy' heeft er voor gezorgd te starten als bloemenstylist. Ik geloof héél hard in passie en buikgevoel, waardoor deze stap voor mij naturel aanvoelde. Ik ben een genieter van natuur, lekker eten, familie, vrienden, gezelligheid... de kleine dingen in het leven dus.  Als klein meisje hield ik er van om met natuurlijke materialen te werken en mijn handen vuil te maken, wat eigenlijk nooit gestopt is. Altijd al gefascineerd gekeken naar bloemenstylisten die zoveel moois creëren met hun handen. Ik ben zo blij met mijn bloemenbedrijf en zal met plezier jullie dag(en) opfleuren. Dit waarschijnlijk met een passend vreugdedansje. ;)

 

Ik kijk er enorm naar uit om jullie gelukkig te maken met mijn blómmetjes.

Blóm-an your life!

 

Liefs

An