Feestspecial // Professionele fotoshoot en Bloemenkroon // 22 mrt. (9.00 - 12.OO)

(zal afwijken van de foto)

Binnenkort een feestneus?

 

Joy Joy Pictures en Blóm-an werken samen aan een communie- en lente special. Dit gaat door in de charmante fotostudio Joy Joy Pictures in hartje Brugge. 

 

Doet jouw oogappel binnenkort haar communie of lentefeest en wil je graag een leuke uitnodiging of bedankingskaart laten maken? Dan is deze workshop een echte aanrader!!

 

Onder begeleiding van blóm-an maken we eerst een bloemenkroon. Voor de bloemenkroon werken we met mooie verse bloemen in pastelkleuren en enkele droogbloemen. Pastelkleuren zullen matchen met de feest outfit.

Na de workshop krijg je even de tijd om je mooie feest outfit aan te trekken. Heb je nog geen outfit, geen probleem, dan wordt het mooi snoetje meer in de verf gezet. :-)

Wanneer je dit wenst, kan blóm-an een passende vlecht of de stijl/krultang er bij nemen om het geheel compleet te maken.

 

Wanneer onze ster van de dag helemaal in feest outfit is, kan ze stralen tijdens een professionele fotoshoot in een passend lentedecor.

 

Je gaat naar huis met een creatief werkje, professionele foto's van jouw feestneus en een voldaan gevoel van het Q-time moment.

 

Praktisch: www.blom-an.com

Om het allemaal vlot te laten gebeuren, werken we in kleinere groepjes en tijdsblokken. Groepjes van 3 duo's. Dus 6 personen in totaal 

Eerste groep: 09.00

Tweede groep: 10.30

 

De totale prijs: €175

 

Inbegrepen:

- Bloemen en ander materiaal

- Professionele fotoshoot door Joy Joy Pictures

- digitale foto's, 2 achtergronden (kleur en zwart-wit)

- eventuele passende (basic) haarstyling bij het bloemenkroontje

- hapjes en drankje

 

Inschrijven kan via de website www.blom-an.com

Let op!

Je bent pas ingeschreven na een bevestingsmail.

Bij vragen omtrent de bedankingskaartjes of uitnodigingen, contacteer gerust Joy Joy Pictures.

 

(Vergeet je feest outfit niet :-))

 

Tot dan!?

 

PS Ben je niet in de mogelijkheid om de workshop te volgen, maar wil je wel graag foto's met een bloemenkroon van blom-an?

Dan kan je Joy Joy Pictures hiervoor contacteren. Op 4 en 5 april wordt deze shoot gepland, maar dan zonder de workshop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.